Translate

torstai 19. helmikuuta 2015

Art Journalin jatko


Aloitin tämän kirjasen jo vuosi sitten.
Jostakin syystä se on jäännyt hyllylle lepäilemää.


Eilen innostuin sitä jatkamaan. Aihe oli aikaisemmin kevään ja kesän tulo.Katselen nyt uusin ajatuksin vaikkakin tämä nytkin viittaa tuohon valoon ja kevääseen.
Pohjan olinkin jo tehnyt joten jatkoin kuvilla ja mietelauseilla.Tämä on sekatekniikkaa eli sitä mixet mediaa joka on nyt niin pinnalla askartelijoiden keskuudessa.Tykkään itsekin tuosta "sotkemisesta" saa totetaa itseään todella. Nämä on nyt kyllä aika hillityt sivut. 
Kiitos kun jaksoit katsella.tekstit näkyykin huonosti kuvissa joten kirjoitan ne vielä.

 Liekö niinkään
itsestään selvää
jos karvainen toukka
näkee joskus päivä unia
perhosen siivistä. (vasen)                                                  Onni ei ole paikka
                                                                                           johon saavutaan-
                                                                                           vaan tapa matkustaa.

9 kommenttia:

 1. Tulin katsomaan taidekirjamallejasi ja etenkin sivujen kiinnittämistä. Mutta sinulla ei olekaan tunnisteita lainkaan sivupalkissa. Sieltä pääsisi helposti haluttuun kohtaan. Tunnisteet tulevat automaattisesti oikeaan laitaan, jos klikkaat plussaa ulkoasusivulta.

  Ihanat runot taas. Hieno kirja sinulla on tässäkin menossa, mutta nyt kiinnostaisi kokeilla sellaista itse sidottua, pahvilaatikosta aloitettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tehty vanhaan kalenteriin.Itse sidottuja minulla kyllä on tuolla hyllyssä ,jospa saisin laitettua kuvaakin.Kiitos uuna.

   Poista
 2. Kaunis kirja ja upeat tekstit :-) Voi jos ehtisit laittaa kuvia itsesidotuista, niitä on kiva katsella, vaikken itse näitä harrastakaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa kuvailen tässä päivällä ja laitan sitten esiin.Kiitos kiinnostuksesta.

   Poista
 3. Kiva kun laitoit esille näin pian! Aloitin jo omaa sivun väkästystäni ja huh,saas kattoo miten akan käy :) Kävin myös vilkuilemassa sivujasi aamulla..Minun kirjaan pitää nyt liimata noi sivut kun on pelkät kannet, eikä niissä ole reikiä ja ovat vähän kovempaa pahvia,.mutta ehkä saan paremman idean myöhemmin. Kiitos vinkeistä!! Upeaa on runosi,sivusi!

  VastaaPoista
 4. Heiii, kiva kun esittelet täällä kirjojasi, minä en osaa jatkaa noista aloittamistani kansista eteenpäin! ...pst, mistä sivuista te puhutte!!?? :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noista minun tekemistäni sivuista tuossa alla.

   Poista