Translate

torstai 23. lokakuuta 2014

Teemakuun taidetta/7

Tässä maalasin ensin valkoisella akryylimaalilla pohjan.Liimasin siihen vanhan kirjan sivusta repimiäni liuskoja.Annoin kuivua.Kokeilin miten vesiväri pysyy päällä.Ensin se liukui pois mutta jäi kuitenkin kun kuivattelin.
"Lähteeni" Kiva kuulla mitä sinä näet tässä. Klikkaa kuvaa.

10 kommenttia:

 1. Minä näen sivikuvan kasvoista ja ponihännän. Hienosti toteutettu teos väreineen.

  VastaaPoista
 2. Kekseliäästi taas teit, kauniisti vesi virtaa kivien lomitse!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Millin.Täytyy keksiä keinoja kun on ollut tarvike pulaa.Tosin tänään löytyi taidekauppa jossa hyvä valikoima. Lomalaisen putjetti ei silti riitä isoihin hankintoihin ja kun kotona on monenmoista mössöä.Ostin muutaman akryylimaalin ja pastelli värit.

  VastaaPoista
 4. Kalliolouhos sateen jälkeen, pian aurinko kuivattaa loputkin vedet! Kauniit sävyt noissa väreissä.

  VastaaPoista
 5. Pirteitä molemmat kuvat, niin punainen kuu kuin tämäkin. Tässä kuvassa pidän tuosta kerroksellisuudesta. On kuin vettä olisi kuluneella tiililattialla. Hienoa sinä!

  VastaaPoista
 6. Ilmakuva suomen saaristosta. Myös parrakkaan miehen sivukuvan näen. Kirjansivujen käyttöä olen harkinnut itsekin, kun piirustuspaperista on välillä pulaa ja uhrattavia kirjoja vaikka kuinka.

  VastaaPoista
 7. Ilmiselvät kalliot meressä! Kaipaan kesää jo nyt...

  VastaaPoista
 8. Voi, nyt minulta meinasi jäädä tämä hieno kuva näkemättä. Oli jäänyt uuden postauksen taakse. Onneksi vilahti toista kommentoidessani.

  Tämä on hieno, pidän kovasti. Minulle tulee mieleen saaristo ja kaupunki meren rannalla. Varmaan se, jossa juuri olette siellä sinisten aaltojen lähellä.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kovasti kommenteista.Ihana lukea mielenkiintoisia kannaottoja.Hyvää lauantaipäivää.

  VastaaPoista