Merisuolan rakeita keittiönpöydällä.
Joskus tulee käytettyä kalansuolauksessa ja heitettyä perunan keitinveteen.
Tässä taas kaksi veneelistä suolaa kuvattu Torrevijassa suolamuseossa viime syksynä. Siinä myös erilaisia suolapurkkeja pöydän reunalla.
Mikäpä se suolaisenpaa kuin merivesi.
Oletko koskaan juonnut meriveteen keitettyä kahvia?
Sitäkin on tullut kokeiltua joskus nuoruudessa.
Kyllä oli aikamoinen makuelämys.
Merihän on "tuttu" elementti jota on pakko rakastaa suolaisuudesta huolimatta.
Missään ei ole niin ihana uida kuin meressä.
Vappu ohi ja perinteinen ilmakin suosi..kylymää...
Kaunista toukokuuta toivottelen-Kiitos kun poikkesit.
Meri on elämän suola :D
VastaaPoistaIhana meri.
VastaaPoistaHienoja suolaveneitä ja haastekuva oli myös varsin "kutsuva" ja kyllä siinä suolassa jotakin taikaa on, sitä on meressä ja myös kyyneleissä:) Ja kun kerran kysyit niin olen juonut merivesikahvia ja vieläpä tykkäänkin, jossakin kirjoituksessa sitä olen sivunnut ja nokipannukahveja merelläkin keitellyt:)
VastaaPoistaAikoinaan kaikilla oli suolasalkkareita ja pieniä astioita pöydällä. Vesi ja suola, meri ja kyyneleet; parantavia voimia.
VastaaPoistaEmpä ole kokeillut merivedestä kahvia, mahtaa olla elämys.
VastaaPoistaMukavaa kevättä sinulle
Hienot suolaiset kuvat!
VastaaPoistaMerisuolaa tulee myös käytettyä kalan suolaamiseen.
VastaaPoistaKaunis suolainen postaus.
Onpas siinä suolaa kerrakseen, hienot kuvat! Ei ole tullut merivesikahvia maisteltua. Mukavaa toukokuuta!
VastaaPoistaOn se jännää, miten paljon kaikkea suolaista näemme ympärillämme ja vasta tällaisen hasteen myötä senkin huomaa :).
VastaaPoistaJ'utilise toujours du sel marin pour cuisiner !
VastaaPoistaBonne fin de journée !
Anna