Kuvassa pastaa ja basilikaa. Purkista ja luonnosta,itse istutettu, kaupan ruukusta jonka joskus keväällä ostin ja edelleen istutin uuteen multaa.
Tämän maun valitsivat sisarukset jotka olivat yö kylässä mummolla.
Tämä basilika on siis ihan pihalla.
Makrohaasteessa etsitään makuja sisältä ja ulkoa.
Kiitos kaikille kivoista kommenteista
Olen iloinen kun blogini on löytynyt täältä "viidakosta".
Hieno oivallus uudelleen kasvatus. Se onnistuu myös ruukkusalaatille ja liene monelle muulle vihreälle. Hieno kuvasarja.
VastaaPoistaTaitaa laskuri pyöriä kuitenkin? Nyt on 986. Tytöiltä terkkuja, kivaa oli!
VastaaPoistaIhana mauste, tykkään käyttää basilikaa ruoanlaitossa.
VastaaPoistabasilika on lempimausteeni,käytän sitä moneen:)
VastaaPoistaBasilikaa en itse kovin paljon käytä.
VastaaPoistaHienot kuvat yrtistä.
Todella ihania kuvia!
VastaaPoistaBasilika on hyvää monella tapaa laitettuna ja suoraan kasvimaalta leivälle nostettuna
VastaaPoistaHei Pappilan mummo..en tiedä miksen pääse blogiis??Aikaisemminkin oli sama ongelma.
VastaaPoistaYrittelen myöhemmin.
Basilikaa en paljoa käytä.
VastaaPoistaKivan kun saa mausteet hakea pihalta.
Kauniit kuvat.
Hyvä yrttikuva ja hieno oivallus!
VastaaPoistaIhanat kuvat!
VastaaPoistaHyvä kuvasarja! Kasvatan basilikaa tomaatin kaveriksi kasvihuoneeseen, he kun niin pitävät toisistaan ja minä saan runsaan sadon.
VastaaPoistaNäistä tykkään. Basilikassa yhtä paljon tuoksusta kuin mausta.Kiva sarja!
VastaaPoistaMausteinen makupläjäys! Hyvä idea.
VastaaPoistaAh, basilika! Tomaattia ja mozzarellaa... tuli nälkä!
VastaaPoista