Translate

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Maku asiaa

Kuvassa pastaa ja basilikaa. Purkista ja luonnosta,itse istutettu, kaupan ruukusta jonka joskus keväällä ostin ja edelleen istutin uuteen multaa.

Tämän maun valitsivat sisarukset jotka olivat yö kylässä mummolla.

Tämä basilika on siis ihan pihalla.
Makrohaasteessa etsitään makuja sisältä ja ulkoa.

Kiitos kaikille kivoista kommenteista
Olen iloinen kun blogini on löytynyt täältä "viidakosta".

15 kommenttia:

  1. Hieno oivallus uudelleen kasvatus. Se onnistuu myös ruukkusalaatille ja liene monelle muulle vihreälle. Hieno kuvasarja.

    VastaaPoista
  2. Taitaa laskuri pyöriä kuitenkin? Nyt on 986. Tytöiltä terkkuja, kivaa oli!

    VastaaPoista
  3. Ihana mauste, tykkään käyttää basilikaa ruoanlaitossa.

    VastaaPoista
  4. basilika on lempimausteeni,käytän sitä moneen:)

    VastaaPoista
  5. Basilikaa en itse kovin paljon käytä.
    Hienot kuvat yrtistä.

    VastaaPoista
  6. Basilika on hyvää monella tapaa laitettuna ja suoraan kasvimaalta leivälle nostettuna

    VastaaPoista
  7. Hei Pappilan mummo..en tiedä miksen pääse blogiis??Aikaisemminkin oli sama ongelma.
    Yrittelen myöhemmin.

    VastaaPoista
  8. Basilikaa en paljoa käytä.
    Kivan kun saa mausteet hakea pihalta.
    Kauniit kuvat.

    VastaaPoista
  9. Hyvä yrttikuva ja hieno oivallus!

    VastaaPoista
  10. Hyvä kuvasarja! Kasvatan basilikaa tomaatin kaveriksi kasvihuoneeseen, he kun niin pitävät toisistaan ja minä saan runsaan sadon.

    VastaaPoista
  11. Näistä tykkään. Basilikassa yhtä paljon tuoksusta kuin mausta.Kiva sarja!

    VastaaPoista
  12. Mausteinen makupläjäys! Hyvä idea.

    VastaaPoista
  13. Ah, basilika! Tomaattia ja mozzarellaa... tuli nälkä!

    VastaaPoista