Translate

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Maku asiaa

Kuvassa pastaa ja basilikaa. Purkista ja luonnosta,itse istutettu, kaupan ruukusta jonka joskus keväällä ostin ja edelleen istutin uuteen multaa.

Tämän maun valitsivat sisarukset jotka olivat yö kylässä mummolla.

Tämä basilika on siis ihan pihalla.
Makrohaasteessa etsitään makuja sisältä ja ulkoa.

Kiitos kaikille kivoista kommenteista
Olen iloinen kun blogini on löytynyt täältä "viidakosta".

15 kommenttia:

Liplatus kirjoitti...

Hieno oivallus uudelleen kasvatus. Se onnistuu myös ruukkusalaatille ja liene monelle muulle vihreälle. Hieno kuvasarja.

Kokox kirjoitti...

Taitaa laskuri pyöriä kuitenkin? Nyt on 986. Tytöiltä terkkuja, kivaa oli!

aino kirjoitti...

Ihana mauste, tykkään käyttää basilikaa ruoanlaitossa.

ritva kirjoitti...

basilika on lempimausteeni,käytän sitä moneen:)

sirpa kirjoitti...

Basilikaa en itse kovin paljon käytä.
Hienot kuvat yrtistä.

Tellu kirjoitti...

Todella ihania kuvia!

pappilan mummo kirjoitti...

Basilika on hyvää monella tapaa laitettuna ja suoraan kasvimaalta leivälle nostettuna

Raija kirjoitti...

Hei Pappilan mummo..en tiedä miksen pääse blogiis??Aikaisemminkin oli sama ongelma.
Yrittelen myöhemmin.

sylvi kirjoitti...

Basilikaa en paljoa käytä.
Kivan kun saa mausteet hakea pihalta.
Kauniit kuvat.

kaari3 kirjoitti...

Hyvä yrttikuva ja hieno oivallus!

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihanat kuvat!

miiwi kirjoitti...

Hyvä kuvasarja! Kasvatan basilikaa tomaatin kaveriksi kasvihuoneeseen, he kun niin pitävät toisistaan ja minä saan runsaan sadon.

sari kirjoitti...

Näistä tykkään. Basilikassa yhtä paljon tuoksusta kuin mausta.Kiva sarja!

TeeTee kirjoitti...

Mausteinen makupläjäys! Hyvä idea.

Krisu kirjoitti...

Ah, basilika! Tomaattia ja mozzarellaa... tuli nälkä!