Translate

tiistai 20. elokuuta 2013

Joku kumma purkkiaikakausi iskennyt minuun

 Tuunailin pilttipurkkeja servetillä. Lisäsin helmikoristeen "kaulalle".

 Tähän tuunasin sydämen ja kiinnitin narulla.Siihen voi kirjoitella purkin sisällön tai jotain muuta mukavaa. Erikeepperillä liimattu ja päälle laitoin vielä servettilakkaa.
Poimin pihalta muutaman kukan ja hyvin ne passaa siihen.

Tänään täytyy ottaa rennosti kun sain aamulla piikin polveen joten lenkille en nyt sorru.
Juuri nyt ajattelin keitää päivä "kahavit" minusta on mukava sanoa tuo kahvi murteella jota puhutaan kotiseudullani josta olen kotoisin.

Iloa päiväänne.

10 kommenttia:

 1. Jolies fleurs pour de jolis vases !
  Bonne journée !
  Anna

  VastaaPoista
 2. Kauniitahan nuo purkit ovat, vaikka sitten useammankin päällystäisit.

  VastaaPoista
 3. Kylläpä on kauniita, ihan suloisia purkkeja! Ja kehäkukkaset niin iloisina purkeissa.

  VastaaPoista
 4. Kaunista tuunailua.
  Kukat passa hyvin niihin.♥

  VastaaPoista
 5. Ei tuo tauti mittään haittaa kun kaunista kädenjälkeä syntyy, sais tarttua minnuunki. Jotenki menossa sellainen aikaansaamattomuus vaihe mulla :) oisko syyslevottomuttaa tai täydenkuun aiheuttamaa laiskuutta :D

  VastaaPoista
 6. Meillä kanssa noita purkkeja tulee kerättyä. Tietty tarkoituskin on. Mies laitta tupakantumpit parvekkeella ja nehän on rumia näkyessään läpi purkista. Siis saan päällystellä purkkeja aika taajaan. Aina kun huvittaa ja joku purkki tyhjenee keittiössä. Nytkin on monta liossa, että saa etiketin irti.Sun purkit ovatkin eri luokkaa, salonkikelpoisia!

  VastaaPoista
 7. Meillä kanssa noita purkkeja tulee kerättyä. Tietty tarkoituskin on. Mies laitta tupakantumpit parvekkeella ja nehän on rumia näkyessään läpi purkista. Siis saan päällystellä purkkeja aika taajaan. Aina kun huvittaa ja joku purkki tyhjenee keittiössä. Nytkin on monta liossa, että saa etiketin irti.Sun purkit ovatkin eri luokkaa, salonkikelpoisia!

  VastaaPoista